ohjelmistoyritys Sarkain

Osaava ja kokenut ohjelmistoyritys

100% suomalainen ohjelmistotalo

Intohimomme on kehittää räätälöityjä ohjelmistoja
asiakkaillemme, jotta he voivat tarjota entistä parempia palveluita ja palvelukokemuksia heidän asiakkailleen.

Miksi kumppaniksi Sarkain?

Luotettavuus

Emme jätä asiakasta pulaan.  Meillä on lähes 10 vuoden mittaisia asiakkuuksia. Luotettava ohjelmistokumppani on olennainen osa toimivaa ohjelmistoprojektia, jolla varmistetaan projektin sujuva ja onnistunut toteutus ja jatkokehitys.

Osaaminen

Koodareillamme on vähintään 6 vuoden kokemus ohjelmistokehittämisestä. Lisäksi jokaisella työntekijällämme on aina koko tiimin tuki käytössä ja modernit työkalut käytössä.  

blank

Ketteryys

Nopeita muutoksia prosesseihin, helppoa yhteistyötä ja muunneltavuutta lopputulokseen. Me toimimme joustavasti koko projektin ajan. 

blank

Laskutus

Jotta kustannuksien hallinta on selkeää, niin me käytämme tuntiseurantaohjelmistoa tuntien kirjaamisessa. Tuntityönä toteuttavissa projekteissa saat raportin aina laskutuksen yhteydessä jopa minuutin tarkkuudella. 

blank

Turvatakuu

Haluatko kehittää sovellusta jatkossa oman tiimin kanssa? Me vastaamme puhelimeen, kun haluat keskustella meidän kanssa ja miettiä palvelun siirtoa uudelle alustalle. 

blank

Rahoitus

Olemme olleet mukana kymmenissä pilottihankkeeissa ja tiedämme ja tunnemme miten yrityksesi voisi hyötyä 6000€ Innovaatiosetelin kautta. Autamme myös muiden rahoituksien hakemisessa. 

Miten ohjelmistoprojekti käyntiin?

Ohjelmistoprojektin käynnistäminen voi joskus olla epämääräistä, kun ei tiedä, mistä kannattaa lähteä liikkeelle. Me teemme Sarkaimella tätä työtä päivittäin ja autammekin mielellään yritystäsi jo projektin alkuvaiheessa.

Sarkain Oy:n erikoisosaamiseen kuuluu ketterä ohjelmistokehitys (agile software development), jonka avulla kehitysprojektit viedään maaliin aikataulussa ja kustannustehokkaasti.

OHJELMISTOT, TAUSTAPALVELUT, WEB-SOVELLUKSET

Kokenut ohjelmistotalo

Vuosikymmenen kokemus asiakasprojektien parissa on lisännyt meille vahvaa ymmärrystä digitaalisuuden hyödyntämisestä liiketoiminnassa.

Meillä työskentelevät alansa huippuosaajat, jotka käyttävät moderneja, kestäviä teknologia-alustoja ja kehitystyökaluja palvelujen kehittämisessä. Tutkimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia ja hyödynnämme alan parhaita teknologioita sovelluksia kehittäessä. 

Kaikki ohjelmistotuotteet, mukaanlukien mobiilisovellukset, luovutetaan, julkaistaan ja toimitetaan asiakkaalle testattuna. Kehitystyö perustuu MVC-mallin mukaiseen toteutukseen.

React Native, Js, Angular

Python, React, SQL, Azure

STARTATAANKO!

Ideasi ei tarvitse olla täysin valmis! Autamme tuomaan sen esille.

Ohjelmistokehitysprojekti käynnistyy tarvekartoituksella, jonka pohjalta voimme määrittää kustannusarvion työlle. Kustannusarviossa huomioidaan mm. työn laajuus ja vaativuus. Kustannusarviomme on pitänyt paikkansa yli 95 % toteutuneista projekteista.

Tavoitteemme on luoda sinun tarpeiden ja toiveiden mukainen ohjelmisto, ja sen saavuttaaksemme tulemme tekemään tiivistä yhteistyötä kanssasi. Ole rohkeasti yhteydessä meihin, vaikka ideasi ei vielä olisikaan täysin määritelty! 

Me autamme sinua viemään määrittelyn seuraavalle tasolle ja tuomaan ideasi esille. Sarkain tarjoaa myös konsultointipalveluita tarjouspyynnön laadinnan tueksi. Tällöin määrittely, teknologiakysymykset ja muut keskeiset asiat on huomioitu heti alkuvaiheessa.

Tutustu valmistuneisiin ohjelmistoprojekteihin

+

Ohjelmistotalomme palvelut

Taustajärjestelmien ja it-järjestelmien kehitys Websovelluskehitys Mobiilisovelluskehitys Hybrid-mobiilisovelluskehitys Konsultointi Typescript Angular.JS React Native (mobiili) Swift Kotlin HTML, CSS, Bootstrap Innovaatioseteli Serveri ja pilvipalvelut Prototyypit ja käyttöliittymät Ohjelmistokehitys & Sovelluskehitys
Miksi meidän kanssa on järkevää tehdä yhteistyötä?

Kilpailuetumme

blank

Tehokas ja toimiva prosessi

Kehitämme jatkuvasti ohjelmistokehitysprosesseja, jotta jokainen tunti käytetään fiksusti ja asiakkaan parhaaksi.
blank

Palkittua ohjelmistokehitystä

Tiimimme on ollut aktiivisesti osallisena useissa kehittäjätapahtumissa, joissa se on ansainnut tunnustusta nopeudestaan ja kyvystään innovoida. 

blank

Luotettava kumppani

Luotettava ohjelmistokumppani on keskeinen osa menestyksekästä projektia tai liiketoimintaa. Emme ainoastaan tarjoa teknistä osaamista ja innovatiivisia ratkaisuja, vaan myös osoitamme sitoutumista aikatauluihin ja projektin laadukkaaseen toteutukseen.

Mitä kannattaa ottaa huomioon, kun aloittaa softan kehittämisen?

1. Toimittaja loukku?

Kun aloittaa yhteistyön ohjelmistotoimittajan kanssa, on hyvä varmistaa, että jatkokehitystä on mahdollista jatkaa jatkossa toisen ohjelmistotalon kanssa. Käytettävä teknologia tulisi siis pohjautua avoimiin ja suosittuihin ohjelmistokirjastoihin.

2. Tuntihinta ja ylläpitosopimus

Haluamme avoimesti kertoa, millä tuntihinnalla toimimme. Hinnoittelemme palvelumme alk. 85€/ tunti. Hinta määräytyy aina projektin laajuuden ja projektiin valittujen ohjelmistokehittäjien kokemuksen perusteella.

3. Teknologia valinta?

Jokainen projekti on yksilöllinen ja teknologian valinta tehdään sen pohjalta. Yleisesti ottaen valinta voidaan tehdä avointen lähdekoodien pohjalta, jolloin se on myös turvallinen asiakkaalle. Käytämme suosituimpia teknologioita, jolloin jatkokehitys on kustannustehokasta ja resursseja löytyy siihen jatkossa.

4. Lähdekoodi

Meillä lähtökohtaisesti jokaisen projektin lähdekoodi on luovutettavissa projektin valmistuttua asiakkaalle, jos jatkokehitys ja ylläpito ei jää meille.