Hyödynnä innovaatioseteli

Onko yritykselläsi idea tai tarve testata sellaista? Vai haluatko testata toisiko mobiilisovellus lisäarvoa yrityksellesi?

Business Finland tukee yritysten innovointia innovaatiosetelillä, joka on 5000 euron arvoinen (4000€ + 1000€). Voit siis saada projektillesi tai idealle hyvän ja kannattavan startin. Sarkain Oy on yksi palveluntarjoajista, joka on hyväksytty tuottamaan setelin saajalle asiantuntijapalveluita. Innovaatiosetelin palveluihin kuuluvat: konseptointi, käytettävyystestaus, prototyypit tai esimerkiksi käyttöliittymäsuunnittelu.

Kenelle innovaatioseteli on tarkoitettu?

Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Yrityksellä tulee olla kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Miten haen innovaatioseteliä

1) Ota ensin yhteyttä myyntiimme. Konseptoimme kanssasi suunnitelman innovaatioprojektista ja asetamme selkeitä tavoitteita ja määrittelemme projektin aikana syntyvät tuotokset.

2) Toimita projektisuunnitelma BF:lle ja täytä hakemus innovaatiosetelistä Tekesin sähköisessä asiointipalvelussa.

3) Saat päätöksen yleensä noin 1-2 viikon sisällä

4) Ilmoita mahdollisesta hyväksytystä päätöksestä meille ja sovitaan yhteinen starttipalaveri projektin aloittamiseksi.

5) Toimitamme valmiit tuotokset sinulle ja sinun ei tarvitse huolehtia laskutuksesta. Me laskutamme Tekesiä projektin hyväksymispäätöksen mukaisesti.

6) Laadi lyhyt loppuraportti Tekesin sähköisessä asiointipalvelussa.


Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Jaa tämä

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Aiemmat kirjoitukset