ohjelmistoyritys Sarkain

Hyödynnä innovaatioseteli

Tutustu referensseihin

Onko yritykselläsi idea tai tarve testata sellaista? Vai haluatko testata toisiko mobiilisovellus lisäarvoa yrityksellesi?

Business Finland tukee yritysten innovointia innovaatiosetelillä, joka on 6000 euron arvoinen. Voit siis saada projektillesi tai idealle hyvän ja kannattavan startin. Sarkain Oy:n asiantuntijapalveluihin kuuluu mm konseptointi, käytettävyystestaus, kaupalliset pilotit, palvelumuotoilu, prototyypit tai esimerkiksi käyttöliittymäsuunnittelu.

Kenelle innovaatioseteli on tarkoitettu?

Innovaatioseteli on tarkoitettu vakiintunutta liiketoimintaa harjoittaville pk-yrityksille, jotka haluavat käynnistää innovaatiotoiminnan. Yrityksellä tulee olla kansainvälistä kasvupotentiaalia omaava uusi tuote- tai palveluidea. Innovaatiotoiminta tarkoittaa toimenpiteitä, joilla yritys kehittää tuotteitaan, palvelujaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta innovaatiotoiminnassa tarvittavaa tietoa ja osaamista.

Miten haen innovaatioseteliä

1) Ota ensin yhteyttä myyntiimme. Konseptoimme kanssasi suunnitelman innovaatioprojektista ja asetamme selkeitä tavoitteita ja määrittelemme projektin aikana syntyvät tuotokset.

2) Toimita projektisuunnitelma BF:lle ja täytä hakemus innovaatiosetelistä Tekesin sähköisessä asiointipalvelussa.

3) Saat päätöksen yleensä noin 1-2 viikon sisällä

4) Ilmoita mahdollisesta hyväksytystä päätöksestä meille ja sovitaan yhteinen starttipalaveri projektin aloittamiseksi.

5) Innovaatiosetelissä avustuksen määrä on 6 000 euroa ja 100 % ostettujen palvelujen arvonlisäverottomasta määrästä. Voit käyttää tämän summan ostaaksesi palveluita yhdeltä tai useammalta palveluntuottajalta. Yrityksesi voi saada setelin vain kerran.

5) Avustus maksetaan yrityksellesi sen jälkeen, kun olet hyväksynyt palveluntuottajan toimittaman työn ja maksanut tämän palkkion.

6) Laadi lyhyt loppuraportti Tekesin sähköisessä asiointipalvelussa.

 

Lue lisää Business Finland innovaatiosetelistä

Ota yhteyttä niin kerromme lisää!