Mobiilisovellukset

mobiili

Suunnittelu ja konseptointi

mobiilisovelluskehitys turku

Sovelluskehitys ja testaus

mobiilisovelluskehitys

Julkaisu ja ylläpito

integraatiot azure

Jatkokehitys ja integrointi

Millainen mobiilisovellus kehitetään?

Sarkain pystyy toimittamaan kaiken mitä mobiilikehitykseen tarvitaan tehokkaasti ja nopeasti saman katon alta. Suunnittelemme aina projektin huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa ja pystymme näin arvioimaan tarkasti aikatauluja ja kustannuksia yksilöllisesti. Toimitamme prototyypin jopa viikossa konseptoinnin tueksi. Kehitystyömme on läpinäkyvää ja avointa. Ennen toimitusta testaamme palvelun huolellisesti eri ympäristöissä ja eri päätelaitteilla. Sovelluksen valmistuttua huolehdimme palveluiden ylläpidosta ja päivityksestä.

Innovaatioseteli – 5000€

Onko yritykselläsi idea tai tarve testata sellaista? Vai haluatko testata toisiko mobiilisovellus lisäarvoa yrityksellesi? Tekes tukee yritysten innovointia 5000 eurolla ja sen voi saada projektiisi helposti. Sarkain Oy on yksi palveluntarjoajista, joka on hyväksytty tuottamaan setelin saajalle asiantuntijapalveluita. Näihin palveluihin kuuluvat: konseptointi, käytettävyystestaus, prototyypit tai esim käyttöliittymäsuunnittelu.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

IOS mobiilisovelluskehitys

Mobiilisovelluksia iPhoneen, iPadiin ja Apple Watchiin.

mobiilisovelluskehitys IOS turku

IOS mobiilikehitys

IOS on Applen julkaisema älypuhelinalusta ja se toimii erillisinä versioina sekä iPhonessa, Apple Watchissa ja iPadissa. Olemme keskittyneet sekä iPhone ja iPad sovelluksien kehitykseen (Swift-kehitys). Pystymme kehittämään IOS-pohjaisen prototyypin alle viikossa ja jakamaan sen Applen testiohjelman tai jaetun serverin kautta asiakkaamme käyttöön. Olemme julkaisseet useita tuotteita Apple Storessa ja saavuttaneet niillä Suomen TOP-listan parhaimpia sijoituksia.

– iPhone IOS -sovelluskehitys
– iPad IOS -sovelluskehitys
– Swift- mobiilikehitys
– Prototyyppin -mobiilikehitys

Android mobiilisovelluskehitys

Mobiilisovelluksia Android-puhelimiin ja tabletteihin.

mobiilisovelluskehitys

Android mobiilikehitys

Android on Googlen kehittämä älypuhelinalusta, joka on tällä hetkellä kaikkein suosituin älypuhelinalusta. Android alustaa käyttäviä puhelinmalleja on myös paljon, jopa tuhansia. Palveluihimme kuuluu vahvasti myös Android sovelluskehitys. Pystymme toteuttamaan kaikenlaajuiset Android -sovellukset testattuna aina Storeen ladattuina versioina.

– Android sovelluskehitys
– Prototyyppi -kehitys

Hybrid sovelluskehitys

Mobiilisovellus, joka toimii useassa alustassa.

mobiilisovelluskehitys IOS turku

Hybrid sovellukset

Hybridi sovellus tarkoittaa ohjelmointikehystä, joka tarjoaa yhteisen koodipohjan eri laitteille (multiplatform). Hybrid-sovelluksen kehittäminen on tehokkaampaa ja usein myös edullisempaa, koska samaa koodipohjaa pystytään hyödyntämään usealla eri laitteella. Hybrid-sovelluksen valinta täytyy selvittää jokaisen projektin yhteydessä. Jos sovellus tulee sisältämään paljon natiivikomponenttien avulla toteutettuja toimintoja ei hybrid-sovellus ole välttämättä paras vaihtoehto.