Mobiilisovelluskehitys / Mobiilikehitys

Mobiilisovellukset ovat yksi tärkeimmistä alustoista, kun halutaan tarjota digitaalisia palveluita asiakkaille asiakaslähtöisellä tavalla. 

Mitä on mobiilikehitys?

Sarkain pystyy toimittamaan kaiken, mitä mobiilikehitykseen tarvitaan tehokkaasti ja nopeasti saman katon alta. Suunnittelemme aina projektin huolellisesti yhdessä asiakkaan kanssa ja pystymme näin arvioimaan tarkasti aikatauluja ja kustannuksia yksilöllisesti. Toimitamme prototyypin jopa viikossa konseptoinnin tueksi. Kehitystyömme on läpinäkyvää ja avointa. Ennen toimitusta testaamme palvelun huolellisesti eri ympäristöissä ja eri päätelaitteilla. Sovelluksen valmistuttua huolehdimme palveluiden ylläpidosta ja päivityksestä.

Kustannusarvio

Mobiilisovellukset ovat yksi osa koko softaprojektia, joten niiden hinta kattaa tietyn osan koko projektista. Yleisesti voidaan todeta, että kustannukset liikkuvat 5-50k€ välillä. Teemme mielellämme yrityksellesi kustannuarvion mobiilikehityksestä.

Suunnittelu ja proto

Mobiilisovellukset suunnitellaan jokaisen projektin osalta omana suunnitteluprojektina. Näin ollen käytettävyys on korkealla tasolla. Suunnitelmasta syntyy prototyyppi, jota asiakas voi jakaa omalle asiakasryhmälle testikäyttöön.

Teknologia

Valitsemme mobiilisovelluksen alustaksi sellaisen teknologian, joka on suosittu, tehokas ja säästää asiakkaalle syntyviä kustannuksia. Suosimme hybrid-pohjaisia ratkaisuja lähes jokaisessa projektissa.

Tiedon hallinta

Mobiilisovellukset ovat käyttöliittymiä, jotka hakevat tietoja taustapalvelusta, jossa tietoa säilötään ja käsitellään (laskenta). Sovellukset voivat hakea tietoa myös muusta rajapinnasta ja näyttää sitä käyttäjälle.

Testauspalvelut

Mobiilisovelluksen testaus alkaa jo suunnitteluvaiheessa, jolloin prototyyppiä ajetaan mobiililaitteissa. Jatkotestejä suoritetaan koko teknisen toteutuksen ajan kehittäjän toimesta. Lopputestaus suoritetaan käyttäen kymmeniä eri laitteita takaamaan mahdollisimman toimiva sovellus.

Julkaisu ja jatkokehitys

Jokainen mobiilisovellus jaetaan loppuasiakkaalle Apple Store tai Google Play:n kautta. Hoidamme tarvittaessa kehittäjätilien luonnin, kauppamateriaalin valmistamisen (tekstit, kuvat) ja muut julkaisuun liittyvät työt. Tarjoamme jokaiseen tekemäämme palveluun jatkokehityspalvelun.

Mobiilisovellus ensin / Mobile First Design

Kun suunnittelemme ja toteutamme uusia palveluita, on tärkeä huomioida ja aloittaa suunnittelu etenemällä pienistä ruuduista työpöytäversioihin.

Useissa tilanteissa mobiililaitteet ovat yksi parhaimmista ja käyttäjäystävällisimmistä tavoista tarjota palveluita asiakkaalle. Tästä syystä mobiililaite onkin eniten käytetty väline verkon selaamiseen. Responsiivisessa verkkosuunnittelussa kiinnitetään ensin huomio siihen, miten sisältö käyttäytyy mobiiliversiossa ja vasta sitten siirrytään isompiin näyttöihin.

Mobiilisovellus

Aina mukana

Älypuhelin löytyy meiltä jokaiselta taskusta ja mahdollistaa sen, että suurin osa eri toiminnoista voidaan hoitaa ajasta ja paikasta riippumatta.

Natiivisovellus

Mobiilisovellus ei ole vain skaalautuva verkkosivu, vaan aito sovellus, joka tarjoaa monipuolisia toimintoja ja parempaa käyttökokemusta.

Käyttäjäkokemus

Olemme tottuneet käyttämään helppoja ja yksinkertaisia palveluita. Mobiililaitteet tarjoaa alustan, jossa tämä on mahdollista.

Jatkuvasti kehittyvä

Mobiililaitteet tarjoavat paljon mahdollisuuksia, joita ei ole vielä täysin hyödynnetty.

Rajapinnat

Mobiilialustat tarjoavat laajemmat rajapinnat käyttöön.

Kilpailuetu

Pystyt erottautumaan kilpailijoista parhailla palveluilla ja paremmalla käyttäjäkokemuksella.

IOS mobiilisovelluskehitys

IOS on Applen älypuhelinalusta ja se toimii erillisinä versioina sekä iPhonessa, Apple Watchissa ja iPadissa. Olemme keskittyneet sekä iPhone ja iPad sovelluksien kehitykseen. Pystymme kehittämään IOS-pohjaisen prototyypin alle viikossa ja jakamaan sen Applen testiohjelman tai jaetun serverin kautta asiakkaamme käyttöön. Olemme julkaisseet useita tuotteita Apple Storessa ja saavuttaneet niillä Suomen TOP-listan parhaimpia sijoituksia.

– iPhone IOS -sovelluskehitys
– iPad IOS -sovelluskehitys
React Native -sovelluskehitys
– Swift- mobiilikehitys
– Prototyyppin -mobiilikehitys

Android mobiilisovelluskehitys

mobiilisovelluskehitys mobiilikehitys

Android on Googlen kehittämä älypuhelinalusta, joka on tällä hetkellä kaikkein suosituin älypuhelinalusta. Android alustaa käyttäviä puhelinmalleja on myös paljon, jopa tuhansia. Palveluihimme kuuluu vahvasti Android mobiilisovelluskehitys. Pystymme toteuttamaan kaikenlaajuiset Android -sovellukset testattuna aina Storeen ladattuina versioina.

– Android -mobiilikehitys
– React Native -mobiilikehitys
– Prototyyppi -mobiilikehitys

Hybridsovelluskehitys

Mobiilisovellus, jonka yksi koodipohja toimii usean valmistajan mobiililaitteessa.

taksi sovelluskehitys

Hybridi-sovellus tarkoittaa ohjelmointikehystä, joka tarjoaa yhteisen koodipohjan eri laitteille (multiplatform). Hybrid-sovellusten kehittäminen on tehokkaampaa ja usein myös edullisempaa, koska samaa koodipohjaa pystytään hyödyntämään usealla eri laitteella.

Hybrid-sovelluksen valinta täytyy selvittää jokaisen projektin yhteydessä. Jos sovellus tulee sisältämään paljon natiivikomponenttien avulla toteutettuja toimintoja, ei hybrid-sovellus ole välttämättä paras vaihtoehto.

Tutustu valmistuneisiin ohjelmistoprojekteihin

Useat toteuttamamme ohjelmistotuotteet eivät ole julkisesti saatavilla.

Joko aloitetaan?

Ohjelmistoprojektit käynnistyvät usein kevyellä määrityksellä, jotta kustannukset projektille voidaan arvioida ja projektin budjetti saadaan näin laadittua. Sarkain Oy tarjoaa myös konsultointipalveluita tarjouspyynnön laadinnan tueksi. Tällöin määrittely, teknologiakysymykset ja muut keskeiset asiat on huomioitu heti alkuvaiheessa. Soita tai laita viestiä.